vente canada goose soldes canada goose montebello billigt cheap canada goose expedition parka parajumpers gobi homme pas cher doudoune moncler pas cher 2015 doudoune canada goose femm doudoune parajumpers pas cher veste moncler femme solde 2015 woolrich parka Arctique 2015 canada goose chilliwack parka canada goose jakke norge canada goose jakke dame billig parajumpers norge salg parajumpers jakke dame tilbud parajumpers norge online

Udhæng

6. Udhæng

Er det ikke lige meget med udhæng?

Nej, det er det ikke. Udformningen af en kvists udhæng er meget vigtig. Det giver kvisten karakter, og udhæng er som regel tidstypiske. Ved forkert valg af udhæng kan man ødelægge en kvists udtryk. Udhænget på kvisten skal passe til arkitekturen på den bygning kvisten sidder på. Selv om kviste præfabrikeres på værksted er man ikke bundet af bestemte udformninger af udhæng. Vi viser her et udsnit af forskellige tagkonstruktioner og udhæng/gesimslister for at vise mangfoldigheden.

 


 

Ligesom tagkonstruktionen varierer fra kvisttype til kvisttype, ligeså gør typen af udhæng også.

 

Udhæng, gesimser og kvisttype er alle detaljer, der er med til at give kvisten det rigtige udtryk for at huset træder i karaktér.